Valper/Puppies

Golden retrieveren er en tillitsfull og hardtarbeidende rase, og dette er noe vi har stort fokus på i vårt oppdrett. Rasen er som regel sunn og frisk, men er aldri noen garanti ettersom de er levende vesener. Vi tar deres helse på alvor og våre hunder blir testet for arvelig sykdommer og det blir tatt røntgen av hofte og albuer.

 

Vi foretrekker å bli kontaktet på mail fra valpeinteresserte familier. Her vil vi gjerne få høre om deres bo-, arbeid-, og familiesituasjon. Hvor mye vil valpen være alene en normal hverdag? Hvordan vil en ordinær hverdag se ut for hunden i fremtiden? Har du hatt hund før, eller noen kontakt med hund før? Hvilke aktiviteter ser du for deg at du kan tilby hunden? Er utstilling, lydighet, agility eller jakt er noe som interesserer deg? Ved endring i livssituasjon, hvordan vil dette påvirke hunden? Husk å legg igjen telefonnummer i mail slik at vi kan kontakte dere :)

 

Det koster å ha hund. Forsikring og oppfølging hos veterinær er derfor en nødvendighet. Vi anbefaler sterkt at valpen er forsikret i Agria minimum inntil HD og AD røntgen er avlest ved ettårsalderen.

 

Vi ønsker også å være tilgjengelig for våre valpekjøpere gjennom hele hundens livsløp. Her er det ingen dumme spørsmål :)

Vi planlegger kull i løpet av våren/sommeren 2021

We are planning litters some time this spring/summer

Vi kommer til å bruke denne siden til å kunngjøre drektighet hos våre tisper med informasjon om kombinasjonen. Kontakt oss gjerne om du/dere har noen spørsmål.

We'll use this page to announce confirmed pregnancies with our girls and information on the combination. Feel free to contact us if you have any questions.