top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJulie Normann

Lilly og Titus-kullet

En litt forsinket introduksjon, men nå er endelig Lilly og Titus sine valper kommet til verden! Natt til 20. januar ble det født 7 gutter og 3 jenter. Den minste veide bare 255 gram, mens største veide 505 gram, de fleste lå mellom 345 og 500 gram som er grei vekt for dem å ha.


På dag 9 mistet vi brått den lille gule gutten. Det kom som et stort sjokk ettersom han var den valpen som hadde den fineste vektoppgangen, og trivdes godt. Den minste gutten var han som veide bare 255 gram, lille blå som han ble kalt, ble dessverre bare 3 uker gammel. Han hadde lagt godt på seg etter vi hadde begynt å gi ham flaske, da hadde han ingen konkurranse og hadde begynt å vise at han trivdes godt, men så forlot han oss brått natt til i dag. Han hadde en fin personlighet og elsket å bli dillet ekstra med og elsket å kose seg med flasken. Selv på den korte tiden har han gjort et stort inntrykk på oss, og han vil ikke bli glemt ❤️ Å miste en valp, uansett alder, er tungt for oss som oppdrettere og ikke minst for Lilly mor.


Nå er flokken nede i 8, 3 tisper og 5 gutter. De trives veldig godt og har sakte begynt å få smake litt på skikkelig mat (puppy starter). Nå er valpene 3 uker gamle, de har flyttet opp i stuen fra valperommet og de har blitt godt vant til alle lyder og lukter som tilhører hverdagen. Det var også fint for de små med en større binge å utforske og god plass å leke på.195 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page